FUNTAB’S SPETTEREND AVONTUUR OP HET PURPLE FESTIVAL

Denderend enthousiasme overspoelde het Leijpark tijdens het sensationele Purple Festival van Fontys Hogeschool! Funtab bracht een ongekende dosis vreugde en verrassing naar het festivalpubliek, en de Purple Tab stond in de schijnwerpers als het ultieme feestmaatje.

Nieuw en origineel

Te midden van de opwindende beats van DJ La Fuente en andere topartiesten, trok Funtab de aandacht bij de sanitaire voorzieningen. Een initiatief dat een golf van opwinding teweegbracht, want wie had gedacht dat een bezoek aan het toilet zo leuk kon zijn? De Funtab ervaring was nieuw, origineel en gewoonweg te gek! Met de magische afbeelding die verschijnt bij het plassen, was het plezier grenzeloos. Vooral ‘The Girl’ tab stal de show, hoewel elke tab zijn eigen charme had.

Een glimlach op ieders gezicht

En de verrassing stopte daar niet! De speciale Purple Tab liet feestgangers trillen van opwinding, aangezien 1 op de 3 tabs een ‘Winnaar Tab’ was. Het idee dat je iets kunt winnen terwijl je gewoon plast, bracht een glimlach op ieders gezicht. Met camera’s in de aanslag voor het magische moment dat “WINNAAR” oplichtte, was de euforie niet te stoppen.

Internationale studenten voegden een extra dosis vreugde toe aan het feest, terwijl ze net zo enthousiast werden over Funtab als de lokale feestvierders. De combinatie van entertainment en winkans tijdens een toiletbezoek was een groot succes en bracht een nieuwe dimensie van plezier naar het festival. Ook de dames waren nieuwsgierig en hadden maar wat graag voor een dag Funtab willen ervaren.

Jouw evenement een boost geven

Funtab heeft het Purple Festival naar een hoger niveau getild met zijn ongeëvenaarde energie, enthousiasme en opwinding. Het was een episch feest waar bezoekers niet alleen herinneringen creëerden, maar ook prijzen wonnen. Funtab en het Purple Festival, een onvergetelijke combinatie.
Ook geïnteresseerd in een samenwerking met Funtab voor jouw festival of evenement? Bij Funtab denken we graag met je mee om het allerbeste uit jouw feestdag te halen!